Huidverjonging

Huidverjonging is een totaalconcept

huidverjongingWe willen allemaal gezond en mooi oud worden. Een mooie huid weerspiegelt dit en geeft je een verzorgd en prettig gevoel. Huidverjonging of anti-aging is in mijn ogen een onderdeel van huidverbetering en een verlengde van huidverzorging. De laatste jaren is er op dit specifieke gebied veel ontwikkeld.

Huidverjonging bestaat uit meer dan alleen de huid zo strak mogelijk en rimpelvrij houden. Het is een totaalconcept. De reden dat de huid verouderd is bij ieder mens nagenoeg gelijk, maar de zichtbare uitwerking ervan, kan per persoon totaal verschillend zijn. Waarin de ene persoon geconfronteerd wordt met rimpeltjes en fijne lijntjes, ondervindt de ander volumeverlies in de huid, pigmentvlekjes of spanningsverlies (verslapping) van de contouren in het gelaat of lichaam.

Met het Pascaud concept kunnen we gelukkig op ieder ongemak en tekenen van de ouder wordende huid inspringen, deze ondersteunen en verbeteren. Door combinaties te maken van verschillende behandelingen, huidverzorging en ondersteuning van binnenuit kunnen we de huid ondersteunen in het verouderingsproces en deze letterlijk verjongen! Iedere huid is anders en welke methode bij jou past, is afhankelijk van het resultaat dat je wilt bereiken en de aard van de huidveroudering.

Wie bieden onderstaande behandelingen voor huidverjonging 

Beauticians