5 Winter beauty tips voor een mooie huid

5 Winter beauty tips voor een mooie huid

De winter is nog niet voorbij. Sterker nog, de laatste dagen is de temperatuur steeds verder gedaald met overal in het land winterse landschappen. Heel mooi om te zien, maar niet ideaal voor je huid. In de wintermaanden kan deze wel wat extra bescherming gebruiken en daarom hebben we een paar winter beauty tips voor je op een rij gezet.

winter beauty tipsTip 1: Gebruik in plaats van dagcrème je nachtcrème als de temperatuur overdag onder nul blijft; nachtcrème bevat meer werkzame, beschermende en voedende stoffen dan dagcrème. Daarnaast is een nachtcrème voller/vetter van substantie, ideaal dus bij lage temperaturen.

Tip 2: Scrub in de wintermaanden je huid een keer per week met een speciale scrubcrème voor je gezicht.

Tip 3: Mocht je tijdens de wintermaanden last hebben van eczeem kies dan voor een huidverzorging met bijenwas, karitéboter en jojobaolie. Deze ingrediënten lijken het meeste op je huideigen talg en de eczeemhuid heeft hier tijdens de wintermaanden de meeste behoefte aan.

Tip 4: Last van droge lippen? Gebruik in de avond je oogcrème als lippenbalsem. Oogcrème heeft als eigenschap erg verzorgend en kalmerend te zijn. Perfect voor de droge en geïrriteerde huid op je lippen tijdens de wintermaanden.

Tip 5: Verwen jezelf en je huid met een beauty behandeling van Beauticians.

Beauticians