Geef je huid een boost met een Marmatrix Masker

Hele maand juni 2017 actie: Marmatrix Masker met 25% korting

De zomer komt eraan! Juist dan is het belangrijk het vochtgehalte van je huid te ondersteunen. Het drinken van voldoende water is hiervoor essentieel. Daarnaast kun je met de juiste huidverzorging je huid een handje helpen om het vocht zo goed mogelijk in de huidlagen vast te houden; dit noemen wij het hydrateren van de huid. Je brengt niet van buiten af vocht in de huid, maar helpt je huid het vocht wat er is extra vast te houden. Een gehydrateerde huid ziet er beter uit en door de verbeterde huidfuncties krijgen fijne lijntjes minder kans zich te ontwikkelen tot rimpels. Een effectieve manier om de huid te hydrateren is met het Marmatrix Masker.

marmatrix maskerJuni aanbieding Pascaud Marmatrix masker €45 (normaal €60)!

Beauticians helpt jouw huid mooi maken en daarom hebben we de gehele maand juni een mooie aanbieding: de Marmatrix Masker behandeling voor €45,00 in plaats van €60,00. Dat is maar liefst 25% korting op de normale prijs. De behandeling duurt 50 minuten. Het Marmatrix Masker is onmisbaar als je je huid een energie boost wil geven!

Over het Marmatrix Masker

Het Marmatrix masker is een vliesmasker met hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (zeewier), dat op de hals en het gezicht wordt aangebracht. Marmatrix is geschikt voor alle huidtypen en bevat geen dierlijk collageen. Het masker wordt geactiveerd met een lotion op basis van strandkamille en planktonextract (rijk aan omega-3). Hierdoor komen de werkstoffen vrij en starten er vier fases.

  1. Droge huidcellen worden verwijderd en overmatig talg aan het alginaat gebonden.
  2. Het alginaat reinigt de huid en bereidt deze voor op een betere vochtopname.
  3. De mineralen Calcium, Natrium en Magnesium stimuleren de celstofwisseling.
  4. Dit is de hydraterende fase. Triglyceriden beschermen de huid en helpen deze bij het vasthouden van het vocht in de huidlagen.

Extraatje bij de behandeling: het Pascaud LIFT serum met vitamine A, C en E voor een extra anti-aging boost. Na de behandeling zie je er stralender en frisser uit.

Effecten van het Marmatrix masker

  • Vermindert fijne lijntjes
  • Fijnere poriën en verbeterde huidstructuur
  • Hydrateert je huid zeer intensief
  • Verbetert de spankracht van je huid
  • Werkt verkoelend en verkwikkend
  • Antibacteriële werking

Ja, ik wil gebruik maken van de Marmatrix Masker juni 2017 aanbieding!

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Beauticians